Posted on

Beneficiile unei biciclete fintess profesionale

Daca te bate gandul sa faci o investitie de viitor in conditia ta fizica sau te numeri printre cei care administreaza o mica sala de fitness, probabil te intereseaza sa afli cum poti alege si achizitiona tot felul de aparate si biciclete fitness profesionale. La prima vedere, poate fi dificil sa te hotarasti, mai ales daca nu ai cunostinte specifice domeniului. Totusi, multi specialisti si-au expus parerile pe Internet, pe forumuri sportive sau in cadrul multiplelor bloguri pe acest subiect. Din acest motiv, iti recomandam sa citesti mai jos cam care sunt regulile ce trebuie respectate pentru a obtine o achizitie de inalta performanta.

 

Regula fiabilitatii

– o bicicleta de fitness profesionala trebuie sa fie mai presus de orice durabila si rezistenta, pentru ca va fi solicitata aproape constant si uzata la maxim. Din acest motiv trebuie sa fie facuta din materiale solide, sa aiba un design robust si o garantie pe masura.

– modelele ce intra in echipamentul salilor profesionale de antrenament trebuie sa suporte cele mai mari greutati de incarcare. E bine sa alegi o piesa profesionala care suporta peste 120Kg sau minim 100Kg, insa in acest caz specifica foarte clar conditiile de intrebuintare.

 

Regula performantelor

– trebuie sa te asiguri ca incorporeaza tehnologie de ultima generatie;

– au prioritate modelele cu franare cu inductie electronica, volanta de peste 20Kg si obligatoriu display electronic;

 

Regula adaptabilitatii

– produsul trebuie sa includa pedale si scaun ajustabile, inclusiv reglarea de pozitie pe suprafata orizontala,

– nivelul de rezistenta opus la pedalare trebuie sa fie ajustabil in cat mai multe trepte.

– pentru un model eliptic, miscarile disponibile trebuie sa fie cat mai diverse(minim 5 tipuri), permitand solicitarea mai multor grupe de muschi.

– functiile de scanare corporala, cele de afisaj al parametrilor de lucru si cea de memorare nu trebuie sa lipseasca.

Daca reusesti sa gasesti un astfel de exemplu, incearca sa ii aloci un buget corespunzator, deoarece isi va recupera treptat din investitie.