Posted on

Diferentele dintre epilatoarele cu pensete si cele cu discuri

 

Ai nevoie de un epilator, insa nu stii care e mai bun: cel cu pensete sau cel cu discuri?

 

Cu siguranta, nu ar strica sa stii prin ce se diferentiaza cel dintai de aparatul secund. Asemenea informatii te vor ajuta, cu siguranta, sa alegi ce e mai bun pentru tine. Si desi, la inceput, ai putea tinde sa crezi ca diferenta dintre cele epilatorul cu pensete si cel cu discuri consta  doar in forma lor, afla ca nu e asa.

Modelele cu pensete dispun de un cap activ pe care sunt atasate mai multe elemente metalice. Acestea pot varia ca numar, iar unul mai mare inseamna automat o eficienta mai ridicata. Desi randamentul este bun, procedeul poate fi considerat ca unul foarte dureros pentru zona axilara si cea inghinala.

Aparatele cu discuri sunt similiare cu cele dintai, intrucat au la baza un principiu de functionare ce consta in prinderea firelor de par intre discuri pentru a le putea smulge. Totusi, promit sa indeparteze cu succes chiar si parul de 0.5 mm, astfel ca pielea va fi mult mai fina decat in primul caz. Exista insa riscul sa te mai ciupeasca din cand in cand in timpul epilarii, astfel ca se considera ca provoaca mai multa durere decat cele dintai.